Want your
own Fotopage?








 
KELANTAN PHOTOGRAPHER JURUGAMBAR KELANTAN FOTOKAHWIN KELANTAN

By: Mohd Marzukie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Jan-2010 00:00 Email | Share | | Bookmark
Second route gallery


xjukie photography telah berpindah ke http://blog.marzuki.org ,hasil kerja terkini akan dipamerkan di blog terbaru dan di laman web ni akan kekal untuk rujukan.
Terima kasih kerana masih menyokong saya.

xjukie photography moved to new web blog, feel free to visit for your smooth surfing at http://blog.marzuki.org
All the latest artwork will be publish there and old entry here still remain for the reference. Thank you for still supporting me


Regards,
xjukie photography


Saturday, 13-Dec-2008 09:53 Email | Share | | Bookmark
Azami & Fakhirin - Melor, Kelantan

huuuuuu baru balik dr Thailand ni mood nk shoot wedding/edit album pon hilang jap. adeih!. Blog pn nak kena update … sdra mara pengantin sibuk dok tnye bila nk update. Sory to azami sbb baru nk update he he .. tq layanan first class aritu kt rumah, best sebab u all kt rumah tu sporting ke semuanya. Shoot akad nikah u all mmg penat sbb tetamu ramai sgt, nk pusing cari angle pon susah. Tp itu cabaran bg sy utk mendapatkan gambar2 yg terbaik utk tatapan u all.


























xjukie photography
kelantan selangor kuala lumpur wedding photographer
jurugambar kahwin kelantan foto kahwin kelantan
012 9503456
xjukie@yahoo.com.my


Friday, 5-Dec-2008 13:23 Email | Share | | Bookmark
Meria & Hanbali - Resepsi & Outdoor


































Thursday, 4-Dec-2008 05:03 Email | Share | | Bookmark
Meria & Hanbali, Ketereh, Kelantan

Selamat pengantin baru!

























xjukie photography
kelantan selangor kuala lumpur wedding photographer
jurugambar kahwin kelantan foto kahwin kelantan
012 9503456
xjukie@yahoo.com.my


Monday, 1-Dec-2008 12:47 Email | Share | | Bookmark
Tuan Guru Hj. Nik Abd Aziz Nik Mat

Asyik upload gmbr wedding je bosan jgk he he, tp gmbr Tok Guru ni shot masa kunjungan beliau ke rumah pengantin di Kubang Kerian, Kelantan. Sempat bersalaman dgn TG dan snap gambar TG semasa beliau menjamu selera di meja tetamu.



Tok Guru menjamu minum petang bersama ayah pengantin lelaki hehe. Tok Guru kenyang minum air teh o shj

Kanak2 sibuk nk bergambar


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net